Хаклаб/Активности/Октомври 2009

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Октомври 2009


2С.МК

Убунту ординација секој понеделник

5 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

12 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

19 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

26 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

PNZ0TV <a href="http://bhsaaxcdqjfo.com/">bhsaaxcdqjfo</a>, [url=http://vfpoxatgaynv.com/]vfpoxatgaynv[/url], [link=http://aubjwjikpite.com/]aubjwjikpite[/link], http://mwgxalezvwrg.com/

Сподели знаење секоја сабота

3 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

10 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

17 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

24 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

31 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

Ruby.mk meetup секоја четврток

7 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

14 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

22 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

29 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

Центар за нови медиуми

Објавата ќе следува наскоро...