Хаклаб/Активности/Октомври 2009

Од Сподели wiki
Преработка од 10:29, 4 март 2011; направена од АрангелАнгов (разговор | придонеси) (Отстрането уредувањето на 208.75.148.4 (разговор), вратено на последната верзија на IgorS)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Октомври 2009


2С.МК

Убунту ординација секој понеделник

5 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

12 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

19 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

26 Октомври 19 - 21 часот Специјалистичка дијагностига и интервенции за Линукс

Сподели кино секој вторник

6 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино Pirate Cinema

13 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино (TED night)

20 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино

27 Октомври 20 - 22 часот Сподели Кино

Сподели знаење секоја сабота

3 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

10 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

17 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

24 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

31 Октомври 12 - 18 часот Сподели Знаење

Ruby.mk meetup секоја четврток

7 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

14 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

22 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

29 Октомври 19 - 21 часот Ruby Meetup

Центар за нови медиуми

Објавата ќе следува наскоро...