Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Геоинститут“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: ==Правно лице== ПРЕТПРИЈАТИЕ ВО ОПШТЕСТВЕНА СОПСТВЕНОСТ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ НА МИНЕРАЛНИ С...)
 
 
Ред 6: Ред 6:
 
==Сметки за струја==
 
==Сметки за струја==
  
Направени од Арт институт и сл.
+
<gallery>
 +
Image:IMG 20110228 193616.jpg
 +
Image:IMG 20110228 193630.jpg
 +
</gallery>

Последна преработка од 00:41, 1 март 2011

Правно лице

ПРЕТПРИЈАТИЕ ВО ОПШТЕСТВЕНА СОПСТВЕНОСТ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ НА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ "ГЕОИНСТИТУТ" Ц.О. СКОПЈЕ

http://ujp.gov.mk/mk/prebaruvanje_pravni_lica/prikazi?edb=MK4030990130869

Сметки за струја