Хаклаб/Геоинститут

Од Сподели wiki
Преработка од 00:41, 1 март 2011; направена од IgorS (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај

Правно лице

ПРЕТПРИЈАТИЕ ВО ОПШТЕСТВЕНА СОПСТВЕНОСТ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ НА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ "ГЕОИНСТИТУТ" Ц.О. СКОПЈЕ

http://ujp.gov.mk/mk/prebaruvanje_pravni_lica/prikazi?edb=MK4030990130869

Сметки за струја