Хаклаб/ДаСеКупи

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Што фали во Хаклаб:

Алат

  • Бормашина за ѕид, дрво и/или бормашина за електроника мала
  • Стега за на маса мала

Електроника

  • Jumper кабли машко/женски, женско/женски
  • Jumper ленти женско/женски
  • 8 пински DIL конектори за DS1621
  • DIL конектори - како адаптери за мали чипови за да може да се врзат на протоборд

Мултимедија

  • DVI<->HDMI конвертор за да може Rpi да се врзува на монитор