Хаклаб/Дежурства

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Општо

 • дежурен може да биде секој член на хаклабот
 • дежурниот треба да го одржува редот во хаклабот
 • дежурниот е одговорен за се што се случува во хаклабот
 • дежурствата траат по една недела, а дежурниот мора да е присутен на сите настани таа недела
 • доколку дежурниот не може да присуствува на некој настан, треба да си најде замена
 • лицето што ќе го заменува дежурниот, исто така мора да е член на хаклабот
 • размената на клучеви и друга опрема се врши помеѓу тековниот и следниот дежурен без да се замараат останатите членови


Одговорности на дежурниот

 • да се отвори навреме хаклабот (без разлика колку настани има во неделата)
 • да се донесе проектор
 • да се затвори хаклабот
 • да се собере проектор и да се предаде на следниот дежурен
 • хаклабот да се остави во првобитната состојба


Листа на членови пријавени за дежурства

 1. Дамјан Георгиевски
 2. Јован Костовски (Чомбе)
 3. Владан Поповиќ
 4. Александар Лазаров
 5. Арангел Ангов
 6. Георги Станојевски
 7. Сашо Андријески


Распоред на дежурства

Ред бр. Дежурен Недела [бр. на недела / година] Датум [од - до] Забелешка
1 Дежурен 1 5/2011 31.01.2011 - 06.02.2011 забелешка 1
2 Дежурен 2 6/2011 07.02.2011 - 13.02.2011 забелешка 2
3 Дежурен 3 7/2011 14.02.2011 - 21.02.2011 забелешка 3