Хаклаб/Донации

Од Сподели wiki
Преработка од 13:09, 20 април 2013; направена од Андреј (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница можеш да се информираш околу тоа како можеш да донираш за хаклабот КИКА

Ако сакаш да донираш директно на жиро сметка

Графичко упатство за пополнување

На жиро сметката на „Слободен софтвер Македонија можете да донирате средства за поддршка на првиот македонски хаклаб. Парите се користат за оперативните трошоци (кирија, струја, греење и сл). Во моментов најпотребни ни се финансиски средства за да можеме да продолжиме да ги оддржуваме сите активности кои што се и секогаш ќе останат отворени за јавноста.

Средствата можете да ги донирате на следниов начин:

Без разлика дали ни уплаќате еднократно, или повеќекратно на траен налог, ова се информациите кои треба да ги знаете:

Слободен софтвер Македонија ул. Злате Михајловски бр. 26 1000 Скопје

Сметка: 210057088340110

Банка: НЛБ Тутунска Скопје

Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)

Цел на дознака: донација за проект КИКА


Хакерска шолја и чаша

Ако сакаш да донираш и да добиеш шолја за кафе со логото на КИКА

Сега за сега достапни се само црно-бели шолји а цената на една шолја изнесува 200 мкд, од кои што 100 мкд одат за изработка на чашата а останатите 100 мкд се донираат во фондот за КИКА. Средствата се користат за покривање на оперативните трошоци за функционирањето на хаклабот, како што се струја, вода, кирија, оддржување на хигиена и сл.

Ако сакаш да си нарачаш шолја, додај го твоето име, заедно со твојата e-mail адреса подолу и ќе те контактираме кога ќе биде готова нарачката. Ќе почекаме да се собере некоја бројка од минимум 20 чаши пред да ги нарачаме. Чашите ќе се подигнуваат во хаклабот КИКА, каде што ќе можете и да ги оставите средствата.

Име Е-пошта Број на шолји
Борис Кузманов boriskuzmanov2@gmail.com 2
Владан Поповиќ vladanovic@gmail.com 5
Бојан Илиевски drakuwa@gmail.com 2
Елена Петревска elenapetrevska77@gmail.com 1
Алекс aleks@slobodensoftver.org.mk 1
Горан azhder на џимејл ком 2
Гиле Игор Донев на џимејл ком 1
Андријана lucifer038 на џимејл ком 1
Арангел 2
Миша 2