Хаклаб/Имиња на компјутери

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Во хаклаб имаме неколку компутери.

  • brok.local - Рутерот, днс...
  • dvoarak.local - radio.spodeli.org
  • rapture.local - opensolaris играчка
  • slobodenlaptop.local - Слободен лаптоп
  •  ?? - HP DX
  •  ?? - HP DX
  •  ?? - HP DX
  •  ?? - HP DX
  •  ?? - HP DX