Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Инфраструктура“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 140: Ред 140:


=== Лемилица 2 ===
=== Лемилица 2 ===
{{ИнфоКутија
|слика        = Lemilica-iskra3.jpg
|производител  = Iskra
|тип          = n/a
|опис          =
|status        = OK
}}


=== Лупа ===
=== Лупа ===
Ред 158: Ред 165:
|status        = OK
|status        = OK
}}
}}
[[Категорија:Хаклаб]]

Преработка од 21:08, 13 јули 2013

TODO: https://wiki.raumzeitlabor.de/wiki/Kategorie:Projekt#Infrastruktur

Кујна

Фрижидер

Kujna-frizhider.jpg
Производител Горење
Тип n/a
Опис Живеалиште на пингвинот, плус за чување ладни работи.
Статус OK

Кафе/Чај

Kujna-kafemat-bokal.jpg
Производител Neo
Тип n/a
Опис Бокал за вриење вода и кафемат за филтер кафе
Статус OK

Чаши/Филџан

Kika-chashi.jpg
Производител anaris
Тип n/a
Опис Брендирани чаши и филџани со КИКА и логото.
Статус OK

Мрежа

Рутер

Brok.jpg
Производител Hewlett-Packard
Тип HP dx2000
Опис Хаклаб/Мрежа/Brok
Статус OK

Wifi

Tplink.jpg
Производител TP-Link
Тип TL-WR1043ND
Опис ssid: KIKA + принт сервер со авахи... Хаклаб/Мрежа/wr1043nd
Статус OK

Switch

Dell-powerconnect-2724.jpg
Производител Dell
Тип Powerconnect 2724
Опис 24 портен гигабит свич
Статус OK

Мебел

Библиотека

Biblioteka.jpg
Производител Хаклаб
Тип Иверка
Опис Полици за книги. Книгите на [1]
Статус OK

Полици за ел. компоненти

Polici-el-komponenti.jpg
Производител Хаклаб
Тип Иверка
Опис Полици за ел. компоненти.
Статус OK

Менаџирање кабли

Menadzhiranje-kabli.jpg
Производител Хаклаб
Тип тоалетни
Опис Кутии за чување кабли
Статус OK

Инструменти за мерење

Осцилоскоп

Osciloskop.jpg
Производител Hitachi
Тип V660
Опис
Статус OK

Мултимер 1

Multimer1.jpg
Производител Toledo
Тип TММХ-930
Опис
Статус OK

Мултимер 2

Multimer2.jpg
Производител Непознат
Тип DT-830B
Опис
Статус OK

Алат

Лемна дувалка

Duvalka-zd-939l.jpg
Производител Zhongd
Тип ZD-939L
Опис Hot Air SMD rework Station with LCD
Статус OK

Лемилица 1

Lemilica-iskra2.jpg
Производител Iskra
Тип THS11
Опис Лемилица со индукција
Статус OK

Лемилица 2

Lemilica-iskra3.jpg
Производител Iskra
Тип n/a
Опис
Статус OK

Лупа

Lupa.jpg
Производител Непознат
Тип Непознат
Опис Лупа со држачи за лемење
Статус OK

Рачен алат

Alat.jpg
Производител Разно
Тип Рачен алат
Опис Разно алат
Статус OK