Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Инфраструктура“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 61: Ред 61:
 
|status        = OK
 
|status        = OK
 
}}
 
}}
 +
 +
== Мебел ==
 +
=== Библиотека ===
 +
{{ИнфоКутија
 +
|слика        = Biblioteka.jpg
 +
|производител  = Хаклаб
 +
|тип          = Иверка
 +
|опис          = Полици за книги. Книгите на [http://kika.spodeli.org/library]
 +
|врски        =
 +
|status        = OK
 +
}}
 +
 +
=== Полици за ел. компоненти ===
 +
{{ИнфоКутија
 +
|слика        = Polici-el-komponenti.jpg
 +
|производител  = Хаклаб
 +
|тип          = Иверка
 +
|опис          = Полици за ел. компоненти.
 +
|врски        =
 +
|status        = OK
 +
}}
 +
 +
== Инструменти за мерење ==
 +
=== Осцилатор 1 ===
 +
 +
=== Лемна дувалка ===
 +
 +
=== Лемилици ===
 +
 +
=== Мултимер 1 ===
 +
 +
=== Мултимер 2 ===

Преработка од 21:13, 13 јули 2013

TODO: https://wiki.raumzeitlabor.de/wiki/Kategorie:Projekt#Infrastruktur

Кујна

Фрижидер

Kujna-frizhider.jpg
Производител Горење
Тип n/a
Опис Живеалиште на пингвинот, плус за чување ладни работи.
Статус OK

Кафе/Чај

Kujna-kafemat-bokal.jpg
Производител Neo
Тип n/a
Опис Бокал за вриење вода и кафемат за филтер кафе
Статус OK

Чаши/Филџан

Kika-chashi.jpg
Производител anaris
Тип n/a
Опис Брендирани чаши и филџани со КИКА и логото.
Статус OK

Мрежа

Рутер

Brok.jpg
Производител Hewlett-Packard
Тип HP dx2000
Опис Хаклаб/Мрежа/Brok
Статус OK

Wifi

Tplink.jpg
Производител TP-Link
Тип TL-WR1043ND
Опис ssid: KIKA + принт сервер со авахи... Хаклаб/Мрежа/wr1043nd
Статус OK

Switch

Dell-powerconnect-2724.jpg
Производител Dell
Тип Powerconnect 2724
Опис 24 портен гигабит свич
Статус OK

Мебел

Библиотека

Biblioteka.jpg
Производител Хаклаб
Тип Иверка
Опис Полици за книги. Книгите на [1]
Статус OK

Полици за ел. компоненти

Polici-el-komponenti.jpg
Производител Хаклаб
Тип Иверка
Опис Полици за ел. компоненти.
Статус OK

Инструменти за мерење

Осцилатор 1

Лемна дувалка

Лемилици

Мултимер 1

Мултимер 2