Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Предлог програма 2012-2013“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: Категорија:Хаклаб)
 
 
(Не е прикажана една меѓувремена преработка од истиот корисник)
Ред 1: Ред 1:
== Понеделник ==
Гну Линукс Убунту Прва Помош 19 до 21 часот
== Вторник ==
Викимедија Македонија 19 до 21 часот
== Среда ==
Секоја втора среда Arbeitsbesprechung од 19 до 21 часот
Редовни состаноци за текови административно технички активности и обврски поврзани со хаклабот
== Четврток ==
Програмски јазици 19 до 12 часот
== Петок ==
== Сабота ==
Сподели знаење 14-20 часот
== Недела ==
Секоја прва недела во месецот, Состанок на Слободен софтвер Македонија,
задолжителен за членовите, пожелно и добредојдено е присувство на придружните членови
и претставници и учесници во заедницата на развивачи, корисници и поддржувачи на слободен софтвер
== Предлози ==
== Предавачи ==
== Идеи ==
[[Категорија:Хаклаб]]
[[Категорија:Хаклаб]]

Последна преработка од 22:10, 23 август 2012

Понеделник

Гну Линукс Убунту Прва Помош 19 до 21 часот

Вторник

Викимедија Македонија 19 до 21 часот

Среда

Секоја втора среда Arbeitsbesprechung од 19 до 21 часот Редовни состаноци за текови административно технички активности и обврски поврзани со хаклабот

Четврток

Програмски јазици 19 до 12 часот

Петок

Сабота

Сподели знаење 14-20 часот

Недела

Секоја прва недела во месецот, Состанок на Слободен софтвер Македонија, задолжителен за членовите, пожелно и добредојдено е присувство на придружните членови и претставници и учесници во заедницата на развивачи, корисници и поддржувачи на слободен софтвер


Предлози

Предавачи

Идеи