Хаклаб/Предлог програма 2012-2013

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Понеделник

Гну Линукс Убунту Прва Помош 19 до 21 часот

Вторник

Викимедија Македонија 19 до 21 часот

Среда

Секоја втора среда Arbeitsbesprechung од 19 до 21 часот Редовни состаноци за текови административно технички активности и обврски поврзани со хаклабот

Четврток

Програмски јазици 19 до 12 часот

Петок

Сабота

Сподели знаење 14-20 часот

Недела

Предлози

Предавачи

Идеи