Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Предлог програма 2012-2013“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: Категорија:Хаклаб)
 
Ред 1: Ред 1:
 +
 +
== Понеделник ==
 +
 +
Гну Линукс Убунту Прва Помош 19 до 21 часот
 +
 +
== Вторник ==
 +
 +
Викимедија Македонија 19 до 21 часот
 +
 +
== Среда ==
 +
 +
Секоја втора среда Arbeitsbesprechung од 19 до 21 часот
 +
Редовни состаноци за текови административно технички активности и обврски поврзани со хаклабот
 +
 +
== Четврток ==
 +
 +
Програмски јазици 19 до 12 часот
 +
 +
== Петок ==
 +
 +
== Сабота ==
 +
 +
Сподели знаење 14-20 часот
 +
 +
== Недела ==
 +
 +
 +
 +
== Предлози ==
 +
 +
 +
== Предавачи ==
 +
 +
 +
 +
== Идеи ==
 +
 +
 
[[Категорија:Хаклаб]]
 
[[Категорија:Хаклаб]]

Преработка од 22:08, 23 август 2012

Понеделник

Гну Линукс Убунту Прва Помош 19 до 21 часот

Вторник

Викимедија Македонија 19 до 21 часот

Среда

Секоја втора среда Arbeitsbesprechung од 19 до 21 часот Редовни состаноци за текови административно технички активности и обврски поврзани со хаклабот

Четврток

Програмски јазици 19 до 12 часот

Петок

Сабота

Сподели знаење 14-20 часот

Недела

Предлози

Предавачи

Идеи