Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Проекти/FluxCapacitor“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
(Создадена страница со: === Напојување со променлив напон === The FluxCapacitor е променливото напојување во хаклаб. Н...)
 
Ред 4: Ред 4:


Можеби во иднина треба да се осмисли подобро кукиште како и намалување на потрошувачката на интерниот транзистор. Сега за сега ќе се наоѓа вака во разни ситуации :-)
Можеби во иднина треба да се осмисли подобро кукиште како и намалување на потрошувачката на интерниот транзистор. Сега за сега ќе се наоѓа вака во разни ситуации :-)
[[Категорија:Проекти]]

Преработка од 20:29, 27 ноември 2013

Напојување со променлив напон

The FluxCapacitor е променливото напојување во хаклаб. Направено е за еден ден, слики од него (како и шема) може да се најди на следниот линк : http://imgur.com/a/0BJg9

Можеби во иднина треба да се осмисли подобро кукиште како и намалување на потрошувачката на интерниот транзистор. Сега за сега ќе се наоѓа вака во разни ситуации :-)