Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Проекти/WebMaker“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 4: Ред 4:
#Пит Мондрејн http://www.moma.org/interactives/exhibitions/2010/online/#works/01/23
#Пит Мондрејн http://www.moma.org/interactives/exhibitions/2010/online/#works/01/23
#Жан Арп http://www.moma.org/interactives/exhibitions/2010/online/#works/01/09
#Жан Арп http://www.moma.org/interactives/exhibitions/2010/online/#works/01/09
#Јутака Матсуава http://www.moma.org/collection/browse_results.php?criteria=O%3ADE%3AI%3A3&page_number=4&template_id=1&sort_order=1
#Јосип Ваништа http://www.moma.org/collection/browse_results.php?criteria=O%3ADE%3AI%3A3&page_number=71&template_id=1&sort_order=1

Преработка од 21:31, 5 октомври 2013