Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Селидба“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Распределба)
Ред 9: Ред 9:
 
* Кутијата со PCI картичките
 
* Кутијата со PCI картичките
 
* ИДЕ кабли
 
* ИДЕ кабли
 +
 +
Арангел
 +
 +
* мрежни кабли
 +
* два монитора LG и тој со налепницата "IST DAS SYSTEM RELEVANT?"
 +
* залихите на чаеви, кафиња, сунгерчиња, крпи и сл
 +
* arch mirror-от
 +
* антената шо ја купи алекс за снифање на wifi на МАРС
 +
* уше некои ствари, да проверам ќе додадам.

Преработка од 10:14, 14 октомври 2011

Распределба

Кај Алекс/Боки :

 • Канопи антената
 • 3 кoмпјутери - 2-та ДЕЛЛ-овци и уште еден со вертикално кукиште
 • Разно електроника - асус рутер, напојување за него, камерите
 • Старите матични од ѕидот
 • Кутијата со PCI картичките
 • ИДЕ кабли

Арангел

 • мрежни кабли
 • два монитора LG и тој со налепницата "IST DAS SYSTEM RELEVANT?"
 • залихите на чаеви, кафиња, сунгерчиња, крпи и сл
 • arch mirror-от
 • антената шо ја купи алекс за снифање на wifi на МАРС
 • уше некои ствари, да проверам ќе додадам.