Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Финансирање“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 
Ред 5: Ред 5:


== Нови извори на финансирање за раст и одржливост ==  
== Нови извори на финансирање за раст и одржливост ==  
* Град Скопје http://www.skopje.gov.mk/nvo/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=434
* Европски фондови ИПА Компонента http://sites.google.com/site/ipa128287/
* Европски фондови ИПА Компонента http://sites.google.com/site/ipa128287/


[[Категорија:Хаклаб]]
[[Категорија:Хаклаб]]

Последна преработка од 18:39, 22 мај 2011

Моментални извори на финансирање

  • Членарина
  • Донации

Нови извори на финансирање за раст и одржливост