Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Членови“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 33: Ред 33:
== Нови? ==
== Нови? ==


#Гоце?
#Гоце


== Пријатели на хаклабот ==
== Пријатели на хаклабот ==

Преработка од 10:09, 24 јануари 2013

Членови на хаклабот КИКА (не по некој посебен редослед):

 1. Тамара
 2. Арангел
 3. Дамјан
 4. Далибор
 5. Горан
 6. Миша
 7. Мите
 8. Владан
 9. Христина
 10. Илин
 11. Гиле
 12. Стојмир
 13. Јован
 14. Ковач и Солза
 15. Петко
 16. Бојан
 17. Игор
 18. Јованка
 19. Алекс
 20. Александар Б.
 21. Виктор
 22. Горјан
 23. Златко
 24. Георги
 25. Александар Н.
 26. Андреј
 27. Ана
 28. Никола
 29. Марко

Нови?

 1. Гоце

Пријатели на хаклабот