Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Online присуство“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Mirror-и на дистрибуции)
Ред 7: Ред 7:
 
* http://prisutni.spodeli.org - Сервисот кој проверува дали има некој во Хаклаб и твита дека е отворен;
 
* http://prisutni.spodeli.org - Сервисот кој проверува дали има некој во Хаклаб и твита дека е отворен;
 
* http://kika.spodeli.org/library/ - Библиотека на сите книги во ХакЛаб КИКА;
 
* http://kika.spodeli.org/library/ - Библиотека на сите книги во ХакЛаб КИКА;
* http://myip.ot.mk - Која е мојата ИП адреса?
+
* http://myip.ot.mk - Која е мојата IPv4 или IPv6 адреса?
 
* http://kalkulator.ot.mk - Пресметка на бруто/нето плата;
 
* http://kalkulator.ot.mk - Пресметка на бруто/нето плата;
 
* http://wiki.spodeli.org - Вики за слободен софтвер;
 
* http://wiki.spodeli.org - Вики за слободен софтвер;

Преработка од 14:18, 10 мај 2012

Онлајн сајтови врзани со Хаклаб

Нафрлана листа на сајтови поврзани со Хаклаб:

Mirror-и на дистрибуции