Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/Online присуство“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
 
Ред 4: Ред 4:
  
 
* http://blog.spodeli.org - Блогот;
 
* http://blog.spodeli.org - Блогот;
 +
* https://wiki.spodeli.org - Вики за слободен софтвер;
 
* https://twitter.com/2cmk - Твитер;
 
* https://twitter.com/2cmk - Твитер;
 +
* https://github.com/skopjehacklab/ - Github
 +
* https://irc.softver.org.mk - IRClogger за #lugola, #nsnd, #hklbgd, #razmjenavjestina
 +
* https://lists.softver.org.mk - Поштенска листа ossm-members
 
* http://status.spodeli.org - Сервисот кој проверува дали има некој во Хаклаб и твита дека е отворен;
 
* http://status.spodeli.org - Сервисот кој проверува дали има некој во Хаклаб и твита дека е отворен;
 
* http://kika.spodeli.org/library/ - Библиотека на сите книги во ХакЛаб КИКА;
 
* http://kika.spodeli.org/library/ - Библиотека на сите книги во ХакЛаб КИКА;
 
* http://myip.ot.mk - Која е мојата IPv4 или IPv6 адреса?
 
* http://myip.ot.mk - Која е мојата IPv4 или IPv6 адреса?
 
* http://kalkulator.ot.mk - Пресметка на бруто/нето плата;
 
* http://kalkulator.ot.mk - Пресметка на бруто/нето плата;
* https://wiki.spodeli.org - Вики за слободен софтвер;
 
 
* http://radio.spodeli.org - Live stream во .ogg на Радио 103-ка + Radio on Demand на емисиите  
 
* http://radio.spodeli.org - Live stream во .ogg на Радио 103-ка + Radio on Demand на емисиите  
* https://irc.softver.org.mk - IRClogger v2.0 за #lugola, #nsnd, #hklbgd, #razmjenavjestina
 
 
* https://paste.softver.org.mk - Paste апликација
 
* https://paste.softver.org.mk - Paste апликација
 
* https://secure.flickr.com/photos/spodeliznaenje/ - Заеднички фотографии
 
* https://secure.flickr.com/photos/spodeliznaenje/ - Заеднички фотографии
* https://lists.softver.org.mk Поштенска листа ossm-members
 
 
* https://bugs.spodeli.org Redmine за менаџирање на активности
 
* https://bugs.spodeli.org Redmine за менаџирање на активности
 
* http://кирилица.softver.org.mk/ - Тест и објаснување за кириличен домен/hostname
 
* http://кирилица.softver.org.mk/ - Тест и објаснување за кириличен домен/hostname

Последна преработка од 14:26, 26 август 2016

Онлајн сајтови врзани со Хаклаб

Нафрлана листа на сајтови поврзани со Хаклаб:

Mirror-и на дистрибуции

Сервиси from within мрежата на Хаклаб