Разлика помеѓу преработките на „Хаклаб/mom-01-14-12“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 5: Ред 5:
 
* памфлети со кампања за донирање:
 
* памфлети со кампања за донирање:
  
  -- да се уреди текстот за донации на блогот и веб сајтот, се концентрираме на пари не на стар хардвер
+
-- да се уреди текстот за донации на блогот и веб сајтот, се концентрираме на пари не на стар хардвер
 
   
 
   
  -- основен текст за сите
+
-- основен текст за сите
  
  -- посебен дел за активности (ГПП, Програмирање, СЗ)
+
-- посебен дел за активности (ГПП, Програмирање, СЗ)
  
  -- ако најдеме дизајнер да се напраат банери википедија лајк за донации - ufo ќе го пинга гоце
+
-- ако најдеме дизајнер да се напраат банери википедија лајк за донации - ufo ќе го пинга гоце
 
   
 
   
 
- мебел: иверка за полици и маси - божо ќе праша и ќе пише информација точна за цената (може да земе и профактура) - мора неделава
 
- мебел: иверка за полици и маси - божо ќе праша и ќе пише информација точна за цената (може да земе и профактура) - мора неделава
  
 
- програма:
 
- програма:

Преработка од 15:01, 14 јануари 2012

- финансии:

  • да ги стаиме на сајт трајните налози од тутунска и алфа банка пополнети со примери - Миша
  • памфлети со кампања за донирање:

-- да се уреди текстот за донации на блогот и веб сајтот, се концентрираме на пари не на стар хардвер

-- основен текст за сите

-- посебен дел за активности (ГПП, Програмирање, СЗ)

-- ако најдеме дизајнер да се напраат банери википедија лајк за донации - ufo ќе го пинга гоце

- мебел: иверка за полици и маси - божо ќе праша и ќе пише информација точна за цената (може да земе и профактура) - мора неделава

- програма: