Хаклаб/mom-01-14-12

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

- финансии:

- мебел: иверка за полици и маси - божо ќе праша и ќе пише информација точна за цената (може да земе и профактура) - мора неделава

- програма: