Хаклаб/mom-01-14-12

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

- финансии:

  • да ги стаиме на сајт трајните налози од тутунска и алфа банка пополнети со примери - Миша
  • памфлети со кампања за донирање:
 -- да се уреди текстот за донации на блогот и веб сајтот, се концентрираме на пари не на стар хардвер

 -- основен текст за сите
 -- посебен дел за активности (ГПП, Програмирање, СЗ)
 -- ако најдеме дизајнер да се напраат банери википедија лајк за донации - ufo ќе го пинга гоце

- мебел: иверка за полици и маси - божо ќе праша и ќе пише информација точна за цената (може да земе и профактура) - мора неделава

- програма: