Разлика помеѓу преработките на „Шаблон:Содржина“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 11: Ред 11:
 
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Custom.png|48px]]   
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Custom.png|48px]]   
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Систем администрација'''<br> [[Датотечен систем]] - [[Команди|Основни ГНУ/Линукс команди]] - [[Кернел|ГНУ/Линукс кернел]] - [[Партиции|Партиции за ГНУ/Линукс]] - [[Iptables]] - [[Cron]] - [[MySQL]] - [[Утф-8]] - [[PPPoE Адсл]]
+
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Систем администрација'''<br> [[Датотечен систем]] - [[Команди|Основни ГНУ/Линукс команди]] - [[Кернел|ГНУ/Линукс кернел]] - [[Партиции|Партиции за ГНУ/Линукс]] - [[Iptables]] - [[Cron]] - [[MySQL]] - [[Утф-8]]
 
|------
 
|------
  
Ред 22: Ред 22:
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Painter.png|48px]]   
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Painter.png|48px]]   
 
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Изглед'''<br> [[KDE]] - [[GNOME]] - [[XGL]]
 
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Изглед'''<br> [[KDE]] - [[GNOME]] - [[XGL]]
 +
|------
 +
 +
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 +
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Konqueror.png]] 
 +
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Интернет'''<br> [[Прилагодувања за Прелистувачи]] - [[Конфигурирање на клиенти за Е-пошта]] - [[PPPoE АДСЛ|Воспоставување врска]]
 
|------
 
|------
  

Преработка од 20:53, 8 мај 2006