Разлика помеѓу преработките на „Шаблон:Содржина“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 11: Ред 11:
 
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Painter.png]]   
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Painter.png]]   
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Изглед'''<br> [[KDE]] - [[ГНОМ]] - [[XGL]]
+
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Изглед'''<br> [[KDE]] - [[GNOME]] - [[XGL]]
 +
|------
 +
 
 +
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 +
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:Konqueror.png]] 
 +
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Локализација'''<br> [[Зошто преведување]] - [[Правила за преведување]] - [[Речник]]
 
|------
 
|------

Преработка од 00:42, 8 мај 2006

Background.png ГНУ/Линукс дистрибуции
Debian - Fedora - Gentoo - Kanotix - Mandriva - Mepis - RedHat - Slackware - SUSE - Ubuntu
Q3 Folder.png Апликации
Yast - Automatix - DrakeConf - Portage - OpenOffice.org - Предлог софтвер
Painter.png Изглед
KDE - GNOME - XGL
Konqueror.png Локализација
Зошто преведување - Правила за преведување - Речник