Разлика помеѓу преработките на „Шаблон:Содржина“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 26: Ред 26:
 
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:internet.png]]   
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:internet.png]]   
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Интернет'''<br> [[Firefox]] - [[Konqueror]] - [[Thunderbird]] - [[KMail]] - [[Evolution]] - [[PPPoE Адсл|Воспоставување врска]]
+
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Интернет'''<br> [[PPPoE Адсл|Воспоставување врска]] - [[Firefox]] - [[Konqueror]] - [[Thunderbird]] - [[KMail]] - [[Evolution]]
 
|------
 
|------
  

Преработка од 15:17, 9 мај 2006