Разлика помеѓу преработките на „Шаблон:Содржина“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ред 27: Ред 27:
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:internet.png]]   
 
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:internet.png]]   
 
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Интернет'''<br> [[PPPoE Адсл|Воспоставување врска]] - [[Firefox]] - [[Konqueror]] - [[Thunderbird]] - [[KMail]] - [[Evolution]]
 
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Интернет'''<br> [[PPPoE Адсл|Воспоставување врска]] - [[Firefox]] - [[Konqueror]] - [[Thunderbird]] - [[KMail]] - [[Evolution]]
 +
|------
 +
 +
{| width="100%" border="0" cellpadding="5" cellspacing="3" style="background: #F6FFE3; font: 115% Tahoma;" align="center"
 +
| width="15%" valign="top" align="right" | [[Слика:sysadmin.png|48px]] 
 +
| width="85%" valign="top" align="left" | '''Сервер'''<br> [[Apache]] - [[Iptables]] - [[Cron]] - [[MySQL]] - [[PostgreSQL]] - [[Firebird]] - [[NFS]] - [[SSH]]
 +
----
 +
[[Xorg.conf]] - [[XGL]] - [[3D забрзување]]
 
|------
 
|------
  

Преработка од 18:52, 9 мај 2006