Шаблон:Содржина

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

| width="15%" valign="top" align="right" | Податотека:40px-Nuvola apps kalzium.png | width="85%" valign="top" align="left" | Апликации
Yast - Биологија - Геологија - Екологија - Информатика - Математика - Медицина - Статистика - Физика - Хемија |------ | width="15%" valign="top" align="right" | Податотека:40px-Nuvola apps browser.png | width="85%" valign="top" align="left" | Географија
Географија - Европа - Јужна Америка - Азија - Африка - Северна Америка - Антарктик - Австралија |------ | width="15%" valign="top" align="right" | Податотека:40px-Nuvola apps kdmconfig.png | width="85%" valign="top" align="left" | Општествени и правни науки
Антропологија - Археологија - Економија - Историја - Митологија - Политика - Право - Психологија - Социологија - Филологија - Филозофија |------ | width="15%" valign="top" align="right" | Податотека:40px-Nuvola apps mycomputer.png | width="85%" valign="top" align="left" | Технологија и применети науки
Архитектура - Електроника - Индустрија - Интернет - Инженеринг - Земјоделство - Комуникација - Образование - Транспорт |------ | width="15%" valign="top" align="right" | Податотека:40px-Nuvola apps kcoloredit.png | width="85%" valign="top" align="left" | Култура и уметност
Архитектура - Вајарство - Дизајн - Литература - Медиуми - Музика - Религија - Ликовна уметност - Театар - Филм |------ | width="15%" valign="top" align="right" | Податотека:40px-Nuvola apps colors.png | width="85%" valign="top" align="left" | Живот и забава
Здравје - Кулинарство - Игри - Сексуалност - Спорт - Туризам - Хоби |------ | width="15%" valign="top" align="right" | Податотека:Prasalnik.png | width="85%" valign="top" align="left" | Помош
Вовед - Кратко упатство - Како да уредам страница - Страници за разговор - Како да почнам нова статија - Администрација - Авторски права |------ | width="15%" valign="top" align="right" | Податотека:40px-Nuvola apps hwinfo.png | width="85%" valign="top" align="left" | Останато
Азбучен индекс на статии - Википедија - Никулци - Нови статии


Листа на статии кои Викито на Лугола би требало да ги има

|}