Разлика помеѓу преработките на „Шаблон:Содржина“

Од Сподели wiki
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 
(Не се прикажани 6 меѓувремени преработки од 3 корисници)
Ред 9: Ред 9:
 
* [[Хаклаб/Активности|Активности во хаклабот ]]  
 
* [[Хаклаб/Активности|Активности во хаклабот ]]  
 
* [[Хаклаб/КуќенРед|Куќен ред]]  
 
* [[Хаклаб/КуќенРед|Куќен ред]]  
* [[Хаклаб/Мрежа|Мрежа]]  
+
* [[Хаклаб/Мрежа|Мрежа]]
 +
* [[Хаклаб/Донации|Донации]]
 +
* [[Хаклаб/Проекти|Проекти]]
 +
* [[:Категорија:Проекти | Категорија за проекти]]
 +
* [[:Категорија:Arbeitsbesprechung | Белешки од редовните состаноци]]
 +
|-
 +
| width="10%" | [[Слика:Org.png]]
 +
| width="90%" style="font-size:95%;"| '''[[:Категорија:Слободен_софтвер_Македонија|Слободен софтвер Македонија]]''' <br>
 +
* [[Слободен_софтвер_Македонија| За Слободен софтвер Македонија]]
 +
* [[:Категорија:Состаноци|Белешки од редовните месечни состаноци]]<br/>
 
|-
 
|-
 
| width="10%" | [[Слика:Org.png]]
 
| width="10%" | [[Слика:Org.png]]
Ред 33: Ред 42:
 
| width="90%" style="font-size:95%;"| '''[[:Категорија:НСНД|НСНД Собири на заедниците од регионот]]''' <br>
 
| width="90%" style="font-size:95%;"| '''[[:Категорија:НСНД|НСНД Собири на заедниците од регионот]]''' <br>
 
* [[NSND|Што е НСНД?]]
 
* [[NSND|Што е НСНД?]]
* [[NSND/2012/Охрид| НСНД 2012, Јуни Охрид ]]
+
* [[NSND/2012/Ohrid| НСНД 2012, Јуни Охрид ]]
 
* [[NSND/2012/Белград| НСНД 2012, Април Белград ]]
 
* [[NSND/2012/Белград| НСНД 2012, Април Белград ]]
 
* [[NSND/2012/Штип| НСНД 2012, Април Штип ]]
 
* [[NSND/2012/Штип| НСНД 2012, Април Штип ]]
* [[NSND/2012/Куманово|НСНД Февруари, 2012 Куманово]]
+
* [[NSND/2012/Куманово|НСНД 2012, Февруари Куманово]]
  
 
|-
 
|-

Последна преработка од 21:21, 23 април 2015