Разговор:Техничка поддршка

Од Сподели wiki
Преработка од 19:48, 15 септември 2012; направена од Chombium (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Кратко упатство за додавање на коментари и предлози

На оваа страница можете да ги пишувате вашите коментари за евентуалните проблеми при користењето на викито и да давате предлози како тоа да се подобри од техничка гледна точка. Ве молиме потпишувајте ги вашите измени. Потпишувањето се прави со додавање на "-- ~~~~" на крај од вашиот коментар. За да учестувате во дискусија и целиот текст биде подреден во нишки додавајте ":" на почеток на коментарот.
Еве пример за оставање на коментар и креирање на нишка со дискусија:

Мислам дека би било убаво да се инсталира додатокот "InputBox" --- ~~~~
:Зошто ви е потребен овој додаток? -- ~~~
:: Сакам да има форма за оставање на е-пошта. -- ~~~~
::: Во ред. Додатокот е инсталиран. -- ~~~~


Горниот вики текст изгледа вака:

Мислам дека би било убаво да се инсталира додатокот "InputBox" -- Chombium (разговор) 11:46, 15 септември 2012 (PDT)

Зошто ви е потребен овој додаток? -- Chombium (разговор)
Сакам да има форма за оставање на е-пошта. -- Chombium (разговор) 11:46, 15 септември 2012 (PDT)
Во ред. Додатокот е инсталиран. -- Chombium (разговор) 11:46, 15 септември 2012 (PDT)


Доколку ви се потребни повеќе информации за уредување на страниците за разговор погледнете ја | страницата за помош за уредување на страниците за разговорили контактирајте некој друг корисник или администратор. Ве молиме вашите коментари и предлози додавајте ги на оваа страница во делот "Коментари и предлози".

-- Chombium (разговор) 11:46, 15 септември 2012 (PDT)


Коментари и предлози