Хаклаб/Предлог програма 2012-2013

Од Сподели wiki
Преработка од 23:10, 23 август 2012; направена од Igor.stama (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Понеделник

Гну Линукс Убунту Прва Помош 19 до 21 часот

Вторник

Викимедија Македонија 19 до 21 часот

Среда

Секоја втора среда Arbeitsbesprechung од 19 до 21 часот Редовни состаноци за текови административно технички активности и обврски поврзани со хаклабот

Четврток

Програмски јазици 19 до 12 часот

Петок

Сабота

Сподели знаење 14-20 часот

Недела

Секоја прва недела во месецот, Состанок на Слободен софтвер Македонија, задолжителен за членовите, пожелно и добредојдено е присувство на придружните членови и претставници и учесници во заедницата на развивачи, корисници и поддржувачи на слободен софтвер


Предлози

Предавачи

Идеи