Едно лето/ListPluginJS

Од Сподели wiki
Преработка од 14:47, 11 мај 2011; направена од Azder (разговор | придонеси) (→‎Ментори)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Име на Проект

Опис

Ментори

Горан Пеоски ( azhder на gmail точка com )

Потребни предзнања

Технологии со кој ќе се запознаат програмерите

Примени Студенти