10г2с.мк: Историја на преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Разлика помеѓу преработките: Означете ги преработките што сакате да ги споредите и притиснете на Enter или копчето на дното од страницата.
Легенда: (тек) = разлика со последна преработка, (посл) = разлика со претходна преработка, с = ситна промена.

17 февруари 2012

11 декември 2011

8 декември 2011

7 декември 2011

6 декември 2011

Преземено од „https://wiki.spodeli.org/10г2с.мк