16 јануари

Од Сподели wiki
Преработка од 18:27, 29 јануари 2011; направена од Admin (разговор | придонеси) (3 ревизии: initial)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај
  • 2006; излезе првиот нацрт на ОЈЛ верзија 3;
  • 2007; договорено е гласање за прифаќање на спецификациите на ОДФ од страна на OASIS; по гласањето форматот е прифатен како нивен стандард;