21 септември

Од Сподели wiki
Преработка од 17:27, 29 јануари 2011; направена од Admin (разговор | придонеси) (5 ревизии: initial)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај
  • официјален ден на слободен софтвер на Битола;