Разлика помеѓу преработките на „28c3/27 Dec“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 5: Ред 5:
 
|-
 
|-
 
|[http://events.ccc.de/congress/2011/Fahrplan/events/4897.en.html KeyNote - Evgeny Morozov]
 
|[http://events.ccc.de/congress/2011/Fahrplan/events/4897.en.html KeyNote - Evgeny Morozov]
|   /
+
|   нема
|   /
+
|   нема
 
|-
 
|-
 
|
 
|
 
|
 
|
 
|}
 
|}

Преработка од 19:43, 26 декември 2011

Saal 1 Saal 2 Saal 3
KeyNote - Evgeny Morozov нема нема