Разлика помеѓу преработките на „28c3/27 Dec“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 9: Ред 9:
 
|    нема
 
|    нема
 
|-
 
|-
!12.45-13-30
+
!12.45 - 13-30
 
|    само на германски
 
|    само на германски
 
|[http://events.ccc.de/congress/2011/Fahrplan/events/4700.en.html What is WhiteIT and what does it aim for?]
 
|[http://events.ccc.de/congress/2011/Fahrplan/events/4700.en.html What is WhiteIT and what does it aim for?]

Преработка од 19:47, 26 декември 2011

Saal 1 Saal 2 Saal 3
11.30 - 12.15 KeyNote - Evgeny Morozov нема нема
12.45 - 13-30 само на германски What is WhiteIT and what does it aim for? The Atari 2600 Video Computer System: The Ultimate Talk