Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-01-04-2012“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: Прикажување на филмови во Кинотека - од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во ки...)
 
Ред 1: Ред 1:
Прикажување на филмови во Кинотека
+
== Прикажување на филмови во Кинотека ==
 
- од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека
 
- од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека

Преработка од 19:04, 1 април 2012

Прикажување на филмови во Кинотека

- од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека