Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-01-04-2012“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 1: Ред 1:
 
Присутни членови: Новица, Дамјан, Александар, Игор, Арангел, Тамара, Божидар
 
Присутни членови: Новица, Дамјан, Александар, Игор, Арангел, Тамара, Божидар
 +
 
Отсутни членови: Јованка, Владан, Миша
 
Отсутни членови: Јованка, Владан, Миша
  

Преработка од 19:24, 1 април 2012

Присутни членови: Новица, Дамјан, Александар, Игор, Арангел, Тамара, Божидар

Отсутни членови: Јованка, Владан, Миша

Прикажување на филмови во Кинотека

  • од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека
  • Новица ќе објави текст на сајт кој што можеме да го споделуваме
  • Божо и Стама ќе ги искенираат документите од архивата и ќе ги спремат во електронска форма за прикажување на настаните (на платно со нашиот проектор)
  • да се предложи image viewer програма за slide-show

Промотивни материјали

  • да се поправи дизајнот за флаерот според досегашните забелешки - Владан
  • да се направи дизајн за налепници за кика и 2с.мк -
  • да се земе понуда за печатење на флаери и налепници