Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-01-04-2012“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 11: Ред 11:
 
== Промотивни материјали ==
 
== Промотивни материјали ==
 
* да се поправи дизајнот за флаерот според досегашните забелешки - Владан
 
* да се поправи дизајнот за флаерот според досегашните забелешки - Владан
* да се направи дизајн за налепници за кика и 2с.мк -  
+
* да се направи дизајн за налепници за кика и 2с.мк - http://slobodensoftver.org.mk/files/garland_2s.mk_logo_0.png или http://fc01.deviantart.net/fs5/i/2004/345/9/a/Open_Source__brown_yellow__by_FlavrSavr.jpg
 
* да се земе понуда за печатење на флаери и налепници
 
* да се земе понуда за печатење на флаери и налепници

Преработка од 19:27, 1 април 2012

Присутни членови: Новица, Дамјан, Александар, Игор, Арангел, Тамара, Божидар

Отсутни членови: Јованка, Владан, Миша

Прикажување на филмови во Кинотека

  • од 4ти до 9ти мај ќе се прикажуваат филмови во кинотека
  • Новица ќе објави текст на сајт кој што можеме да го споделуваме
  • Божо и Стама ќе ги искенираат документите од архивата и ќе ги спремат во електронска форма за прикажување на настаните (на платно со нашиот проектор)
  • да се предложи image viewer програма за slide-show

Промотивни материјали