Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-06-11-2011“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
Ред 1: Ред 1:
 
Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел
 
Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел
Отсутни членови: Игор Миша
 
  
КИКА
+
Отсутни членови: Игор (-1) Миша (-1)
 +
 
 +
'''КИКА'''
  
 
- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.
 
- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.
Ред 9: Ред 10:
  
  
Метаморфозис
+
'''Метаморфозис'''
  
 
- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот  
 
- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот  
  
Едно лето
+
'''Едно лето'''
  
 
- Мите да се пинга (владан)
 
- Мите да се пинга (владан)
  
Багови - сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите - да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк
+
'''Багови'''
  
* миша - владан ќе го среди багот за blog.spodeli.org  
+
* сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите
* сите што работеле на проекти за локализација да му испратат на божидар информации за проектите  
+
* да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - '''миша'''
* ќе ги контактира со барање за информациите што му се потребни
+
* '''владан''' ќе го среди багот за blog.spodeli.org  
 +
* сите што работеле на проекти за локализација да му испратат на '''божидар''' информации за проектите ќе ги контактира со барање за информациите што му се потребни
  
  

Преработка од 23:52, 6 ноември 2011

Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел

Отсутни членови: Игор (-1) Миша (-1)

КИКА

- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.

- Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.


Метаморфозис

- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот

Едно лето

- Мите да се пинга (владан)

Багови

  • сите да ги качат cv-ијата на багот за cv-ија - сите
  • да се прегледа „За нас“ и да се досреди/ажурира текстот за тековните активности на 2с.мк - миша
  • владан ќе го среди багот за blog.spodeli.org
  • сите што работеле на проекти за локализација да му испратат на божидар информации за проектите ќе ги контактира со барање за информациите што му се потребни


Разно

- Донации хардвер ?

- ufo да се чуе со шамбар за биро

- треба некој да ги земе стварите од радио слободна европа (волонтери?)

- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар

- да се земе од секоја банка траен налог да се пополни и да се стави на интернет за донациите (ufo: тутунска)