2cmk-mom-06-11-2011

Од Сподели wiki
Преработка од 19:52, 6 ноември 2011; направена од АрангелАнгов (разговор | придонеси) (Создадена страница со: Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Отсутни членови: И...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај

Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Отсутни членови: Игор Миша

КИКА - Во текот на неделава Миша треба да потпише договор. - Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.


Метаморфозис - Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот

Едно лето - Мите да се пинга (владан)


Разно - Донации хардвер ? - КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар