Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-06-11-2011“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Отсутни членови: И...)
(нема разлика)

Преработка од 19:52, 6 ноември 2011

Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Отсутни членови: Игор Миша

КИКА - Во текот на неделава Миша треба да потпише договор. - Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.


Метаморфозис - Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот

Едно лето - Мите да се пинга (владан)


Разно - Донации хардвер ? - КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар