2cmk-mom-06-11-2011

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Отсутни членови: Игор Миша

КИКА

- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.

- Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.


Метаморфозис

- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот

Едно лето

- Мите да се пинга (владан)


Разно

- Донации хардвер ?

- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар