Разлика помеѓу преработките на „2cmk-mom-06-11-2011“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Отсутни членови: И...)
 
Ред 3: Ред 3:
  
 
КИКА
 
КИКА
 +
 
- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.
 
- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.
 +
 
- Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.
 
- Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.
  
  
 
Метаморфозис
 
Метаморфозис
 +
 
- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот  
 
- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот  
  
 
Едно лето
 
Едно лето
 +
 
- Мите да се пинга (владан)
 
- Мите да се пинга (владан)
  
  
 
Разно
 
Разно
 +
 
- Донации хардвер ?
 
- Донации хардвер ?
 +
 
- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар
 
- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар

Преработка од 19:53, 6 ноември 2011

Присутни членови: Божидар Дамјан Александар Владан Дамјан Арангел Отсутни членови: Игор Миша

КИКА

- Во текот на неделава Миша треба да потпише договор.

- Да се праша (Миша) за начинот на плаќање на кирија, сметки како и данок.


Метаморфозис

- Доколку се најде поголем простор да се исконтактира метаморфозис за можна соработка и заедничко изнајмување на истиот

Едно лето

- Мите да се пинга (владан)


Разно

- Донации хардвер ?

- КИКА - Селидба, организација, интернет, уредување, инвентар