2cmk-mom-07-10-2012

Од Сподели wiki
Преработка од 19:32, 7 октомври 2012; направена од Новица (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај

Состанок на Слободен софтвер Македонија од 07.10.2012

Отсутни: Владан, Илин, Миша.

  1. Гоце Митевски и Ана Ристеска изразиле желба да направат нов дизајн за slobodensoftver.org.mk.
  2. Настан на ФИНКИ: Игор ќе контактира со професорот од факултет. Јованка и Уфо ќе контактираат со потенцијални говорници.
  3. Предавања на ФИНКИ: на google forms да се направи анкета за предавањата (миша?), вики страницата со курикулумот да се дополни.
  4. Уфо ќе се погрижи да го земеме серверот од катастар што го нудат како донација.
  5. Дали ќе имаме повик за нови членови?
  6. Јованка се пријави да преземе дел од одговорноста за новото раководство.
  7. Програмата за 2013 да се состави со поставување на повисоки цели што би ги правеле во следната година