2cmk/mom-04-12-11

Од Сподели wiki
Преработка од 19:45, 4 декември 2011; направена од АрангелАнгов (разговор | придонеси) (Создадена страница со: - Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е иде...)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај

- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер) - Град Скопје (средства, обуки, рокови) - Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да - вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка? - Лустрација? - Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме - Проект за Ардуино во Призрен - Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?