Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-04-12-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: - Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е иде...)
(нема разлика)

Преработка од 19:45, 4 декември 2011

- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер) - Град Скопје (средства, обуки, рокови) - Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да - вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка? - Лустрација? - Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме - Проект за Ардуино во Призрен - Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?