2cmk/mom-04-12-11

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај

- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер)

- Град Скопје (средства, обуки, рокови)

- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?

- Лустрација?

- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме

- Проект за Ардуино во Призрен

- Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?