Разлика помеѓу преработките на „2cmk/mom-04-12-11“

Од Сподели wiki
Прејди на: содржини, барај
(Создадена страница со: - Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е иде...)
 
Ред 1: Ред 1:
 
- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер)
 
- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер)
 +
 
- Град Скопје (средства, обуки, рокови)
 
- Град Скопје (средства, обуки, рокови)
- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да
+
 
- вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?
+
- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?
 +
 
 
- Лустрација?
 
- Лустрација?
 +
 
- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме
 
- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме
 +
 
- Проект за Ардуино во Призрен
 
- Проект за Ардуино во Призрен
 +
 
- Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?
 
- Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?

Преработка од 19:46, 4 декември 2011

- Делење простор со ПАБ? (ако може да добиеме некаков одговор од нив за тоа што им е идејата би било супер)

- Град Скопје (средства, обуки, рокови)

- Средства од донации за КИКА (да се организираме некако, дали да вадиме извештај да гледаме кој колку дал), што праиме со пари што не стигаат на сметка?

- Лустрација?

- Инвестирање во КИКА од парите што ги имаме

- Проект за Ардуино во Призрен

- Благодарници од 2с.мк за луѓе што донираат/донирале хардвер за КИКА?